Om båten

Service ombord

Vi erbjuder en serviceinriktad säkerhetsbesättning och ombord så har vi plats för 48 sittande gäster, perfekt för transporter eller “cocktail party”. Vill man däremot ha en bekväm sittande lunch/middagskryssning så rekommenderar vi max 35 gäster.

Vi har öppet akterdäck med sittgrupp. Högtalare, mikrofoner och skärmar tillhandahålls, perfekt för mötespresentationer eller att gratta födelsedagsbarnet. Cafeteria och bar med generöst grunderbjudande.

Om ni har specifika önskemål tveka in att kontakta oss så löser vi det tillsammans. Vi gör alltid vårat yttersta för att tillgodose alla önskemål!

Electric boatrides in Stockholm. Sightseeing and events.

Mat ombord

God mat görs med kärlek. Bra samarbeten bygger på en delad värdegrund. När vi började vår resa med Ecosightseeing brukade vi äta lunch på restaurang Skroten vid Nya Djurgårdsvarvet. Det finns många bra restauranger i Stockholm men det finns ingen som Skroten.

Kombinationen av den rustika miljön, den varma och välkomnande personalen tillsammans med det skickliga teamet i köket gjorde att vi lämnade restaurangen inte bara mätta och belåtna utan också med ett leende på våra läppar och en varm känsla inombords. Så naturligtvis är vi nu stolta och glada över att kunna erbjuda dig en cateringmeny från vår favoritrestaurang! Menyn är lämplig för de tillfällen när hela upplevelsen är ombord. Det finns också möjlighet att kombinera en båttur med en fördrink ombord med ett besök på restaurangen.

Om oss

Vi är ett ungt rederi grundat 2019 av fartygsbefäl Elias Nilsson. Ecosightseeing erbjuder liveguidade sightseeingturer och privata charterturer samt olika samarbeten som är 100% utsläppsfria.

Läs mer

Miljöarbete

Här kan ni läsa om allt vi gör för att minska våran miljöpåverkan och ändå kunna erbjuda fantastiska tjänster som vi hoppas alla kommer uppskatta.

Läs mer

Fotografiska Båten

Fotografiskabåten är ett modernt samarbetsprojekt mellan oss och Fotografiska Stockholm sprunget ur gemensamma värderingar.

Läs mer

Hyr båt

Exklusiva båtturer i Stockholm anpassade efter dina önskemål. Vårt fartyg Sylvia erbjuder en personlig och avslappnad atmosfär för såväl affärsmötet, mingelkryssningen, transport till restaurangen eller kvällsturen genom Djurgårdskanalen.

Läs mer